Gevelrenovatie/voegwerken Lokeren

Meer over onze werkzaamheden in Lokeren

Gevelrenovatie en voegwerken in Lokeren

Marco Verleysen verricht vanuit Lokeren gevelrenovaties en overige werkzaamheden voor particulieren en bedrijven.

Dankzij een ruime ervaring kunnen wij topkwaliteit leveren tegen een goede prijs. Ingeval van beschadigingen aan de verflaag van uw gevel in een woning of pand in Lokeren en omstreken, zoals een gescheurde of gebarsten verflaag, kan Marco Verleysen u de helpende hand bieden. Door een gedegen renovatie krijgt het pand weer een nette uitstraling en u bent verzekerd van waardebehoud van het pand.

Een aangetaste gevel is geen visitekaartje van uw pand, om deze weer een fris en representatief uiterlijk te geven kan Marco Verleysen een grondige gevelreiniging verzorgen. Hiermee wordt alle vervuiling verwijderd en knapt uw woning of bedrijfspand zienderogen op.

Tevens kunt u een beroep doen op de expertise van Marco Verleysen voor het verrichten van de volgende werkzaamheden:

  • Volledige renoveringen van gevels
  • Reiniging van gevels, waardoor deze weer een stralend uiterlijk herkrijgen
  • De aanleg van klinkerwerken, wij leggen handgebakken klinkers of de bekende betonstraatstenen voor opritten en (sier)bestrating
  • Alle voorkomende metselwerken en betonwerken
  • Alle voegwerken voeren wij uit, goed uitgevoerd voegwerk beschermt de onderliggende metselmortel, waardoor een grotere levensduur wordt verkregen.
  • Marco Verleysen in Lokeren heeft zich in de loop der tijd bekwaamd in een groot scala aan projecten en houdt als toegewijd vakman de opgedane kennis altijd op peil, om zo goed op de hoogte te blijven van technologische ontwikkelingen. Door onze goede vakkennis en het gebruik van de beste materialen bent u altijd verzekerd van een goede en duurzame oplossing van problemen. Allerhande reparaties kunnen wij voor u uitvoeren, maar ook hebben wij ons gespecialiseerd in waterdichting, verhardingen, allerlei isolatiewerkzaamheden en ontmossing van gevels en daken

Marco Verleysen in Lokeren is u graag van dienst voor het verhelpen van allerhande problemen aan uw woning of bedrijfspand. Wij werken snel en deskundig en kunnen kleinere en grotere projecten met veel enthousiasme uitvoeren tegen een concurrerende prijs.

Inmiddels zijn wij een gevestigde naam in Lokeren en omgeving, vele tevreden klanten gingen u reeds voor. Serviceverlening en nazorg zijn voor ons een groot goed. Wij streven altijd naar een duidelijke communicatie met de klant en mocht er achteraf toch iets niet geheel aan de verwachtingen voldoen, dan zullen wij dat alsnog voor u oplossen.

Wij zijn u graag van dienst, voor nadere informatie of een vrijblijvende offerte kunt u te allen tijde contact met ons opnemen per e-mail of telefoon, de klant is voor ons altijd koning.