Gevelrenovatie/voegwerken Gent

Meer over onze werkzaamheden in Gent

Gevelrenovatie en voegwerken in Gent

In Gent is Marco Verleysen werkzaam voor particulieren en bedrijven voor het renoveren van gevels en andere werkzaamheden. Met een ruime ervaring garanderen wij onze klanten een goede prijs/kwaliteitsverhouding bij al onze projecten. Wanneer er beschadigingen aanwezig zijn aan de verflaag van een gevel in de regio Gent, zoals een scheuring of barst, dan kunt u voor reparatie Marco Verleysen inschakelen. Met een vakkundige renovatie bereikt u dat uw pand er weer representatief uitziet en bewerkstelligt u behoud van de waarde van het pand. De gevel is vaak het eerste wat bezoekers en passanten zien en is daarom een visitekaartje van een pand, om deze weer in goede staat terug te brengen ingeval van vervuiling kan Marco Verleysen voor uw pand in Gent een ingrijpende gevelreiniging verzorgen, hiermee wordt de vervuiling ongedaan maakt en ziet uw woning of bedrijfsgevel er weer fris uit. Ook kunt u Marco Verleysen inschakelen voor onder andere de volgende werkzaamheden:

  • Het volledig renoveren van gevels
  • Het reinigen van gevels, waardoor deze weer hun originele uitstraling herkrijgen
  • Het uitvoeren van bestratingen, handgebakken klinkers zijn mogelijk, maar ook leveren en leggen wij betonstraatstenen voor opritten en (sier)bestrating
  • Alle metselwerkzaamheden en betonwerken
  • Voegwerken voeren wij op professionele wijze uit, deze voegen beschermen de onderliggende metselmortel, wat zorgt voor een grotere duurzaamheid.
  • Marco Verleysen in Gent heeft in de loop der jaren een ruime ervaring opgedaan in het volbrengen van diverse projecten en houdt de vakbekwaamheid voortdurend op peil, door zich te verdiepen in technologische ontwikkelingen. Door een gedegen vakkennis en met gebruikmaking van kwaliteitsmaterialen kunnen wij u een gedegen en duurzame oplossing bieden. Wij voeren allerlei reparaties uit, maar ook bestaat ons aanbod uit waterdichting, verhardingen, isolatiewerk en het ontmossen van gevels en daken.

Marco Verleysen in Gent staat u ter beschikking voor het verhelpen van allerlei problemen aan woningen en bedrijfspanden, onze werkwijze is accuraat en vakkundig en wij hebben de capaciteit om ook grotere projecten naar behoren te volbrengen. Hierbij kunnen wij een gunstige prijsstelling aanbieden. Hoog in het vaandel voeren wij service en een goede nazorg, wat ons een goede reputatie heeft opgeleverd in Gent en omgeving. Ons doel is een transparante communicatie met de klant en mocht blijken dat achteraf er toch nog vragen of opmerkingen zijn over de uitgevoerde werkzaamheden, dan staan wij u graag te woord en zullen alles naar behoren voor u oplossen. Neemt u voor nadere informatie of een vrijblijvende offerte contact met ons op per telefoon of per e-mail, wij zijn u graag van dienst!