Gevelrenovatie/voegwerken Dendermonde

Meer over onze werkzaamheden in Dendermonde

Gevelrenovatie en voegwerken in Dendermonde

Met een ruime ervaring heeft Marco Verleysen zich gespecialiseerd in het renoveren van gevels. Hebt u last van scheuren en/of barsten in de verflaag van uw gevel in uw woning of pand in de omgeving van Dendermonde? In dat geval kan Marco Verleysen uw gevel weer dat representatieve uiterlijk geven door een grondige renovatie, waardoor niet alleen weer een frisse uitstraling ontstaat, maar uw pand of woning ook weer het waardebehoud krijgt.

Naast een deskundige renovatie van uw gevel kunnen wij ook een professionele gevelreiniging verzorgen, waardoor alle aanslag verdwijnt en uw gevel er weer als nieuw uitziet, het is tenslotte het visitekaartje voor uw bezoekers en/of gasten.

Niet alleen voor gevelrenovatie of gevelreiniging kunt u in de omgeving van Dendermonde ons inschakelen, wij verrichten ook onder andere de volgende werkzaamheden voor onze gewaardeerde klanten:

  • Complete gevelrenovaties
  • Het optimaal reinigen van gevels, waardoor deze weer de aanvankelijke schoonheid herwinnen
  • Het aanleggen van klinkerwerken, naar keuze uit handgebakken producten of de befaamde betonstraatstenen, opritten en sierbestrating
  • Alle metselwerken en betonwerken die u wenst
  • Alle voegwerken kunnen wij voor u verzorgen, goed voegwerk beschermt de achterliggende metselmortel, waadoor een grotere duurzaamheid wordt verkregen en uw rendement optimaal is.
  • Marco Verleysen in Dendermonde heeft zich in de loop der tijd gespecialiseerd in een groot aantal karweien, geen klus is ons te gek, allerhande herstellingen kunnen wij voor u uitvoeren, maar ook zijn wij zeer ervaren in het realiseren van waterdichting, verhardingen, allerlei isolatiewerkzaamheden en ontmossing van gevels en daken

Marco Verleysen in Dendermonde kunt u gerust beschouwen als een allround vakman, die u bij alle problemen in uw woning of bedrijfspand de helpende hand kan bieden, door onze ruime ervaring en de opgedane vakkennis kunnen wij uw project, klein of groot op voortvarende en energieke wijze aanvangen en tot een goed einde brengen tegen een goede prijs.

Ons vakmanschap heeft ons al vele tevreden klanten opgeleverd in Dendermonde en omgeving, wilt u dat wij u helpen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor nadere informatie over onze uitgebreide dienstverlening of een vrijblijvende offerte, wij zijn u graag van dienst!

Klanten in Dendermonde en omstreken kunnen van onze serviceverlening op aan, een klus is door Marco Verleysen in Dendermonde niet afgerond als wij vertrekken, mochten er nog vragen of tekortkomingen aan het licht komen, dan bieden wij een goede nazorg en zijn niet eerder tevreden dan dat u dat bent als gewaardeerde klant.