Voegwerken

Meer over voegwerken.

Marco Verleysen kan op professionele wijze voegwerk verrichten bij nieuwbouw projecten. Maar ook bij renovaties van voegwerk bij bestaande panden kunnen wij u van dienst zijn. Goed voegwerk vereist een goede kennis van de toe te passen werkwijze en materialen. Doordat Marco Verleysen in Zele de techniek goed beheerst en gebruik maakt van A-kwaliteit materialen wordt een zeer duurzaam resultaat bereikt. Hierdoor kan het aangebrachte voegwerk tientallen jaren meegaan.

Vakmanschap is onze beste reclame!

Vakmanschap is onze beste reclame! Goed uitgevoerd voegwerk door een professional beschermt de achterliggende metselmortel, waardoor een goede bescherming hiervan wordt bereikt en de metselmortel een langere levensduur krijgt. Elke vorm van voegwerk heeft specifieke eigenschappen en behandelmethoden, door de veelzijdigheid van Marco Verleysen bent u verzekerd van het meest optimale eindresultaat. U wilt tenslotte het beste profijt ervaren van uw investering.

In geval van renovaties van voegwerk worden eerst de oude voegen verwijderd, deze kunnen worden uitgeslepen of uitgehakt. Hierna kan het eigenlijke voegwerk aanvangen. De kleur van de voegen kan aangepast worden aan het gewenste effect. In geval van voegwerk bij monumentale panden zorgt Marco Verleysen ervoor dat de originele voegenkleur zoveel mogelijk benaderd wordt.

Gespecialiseerd in diverse soorten voegen

Er zijn vele soorten voegen. Wij volgen hierin de wensen van de klant, of het nu gaat om gladwerk, borstelwerk, knipwerk, snijwerk, schaduwvoeg of daggestreek, alles is mogelijk en bespreekbaar bij ons. Bij ons voegwerk kunnen wij ons baseren op een zeer ruime ervaring, de levensduur van een voeg wordt grotendeels bepaald door het vakmanschap van de voeger. Ook de gebruikte speciesoorten kunnen van invloed zijn op de duurzaamheid van voegwerk.

Natuurlijk wilt u waar voor uw geld, een goede reden om te kiezen voor de expertise van Marco Verleysen. Neemt u voor alle mogelijkheden voor uw project contact met ons op. Wij adviseren u graag over welk voegwerk voor u het meest geschikt is. U kunt hierbij rekenen op een grote mate van creativiteit van onze kant om uw voegwerk met de beste kwaliteit en het fraaiste uiterlijk af te leveren. Of het nu gaat om nieuwbouwprojecten of renovatieprojecten, wij voegen ons naar uw wensen!