Klinkers

Meer over klinkers.

Marco Verleysen verzorgt ook (sier)bestratingen. In de visie van veel mensen wordt in de warme maanden een tuin in de omgeving van Zele vaak gezien als een soort buitenkamer. Hier kan gerecreëerd worden en kunnen sociale contacten aangegaan en onderhouden worden. Maar ook is het een plek om te ontsnappen aan de hectiek van alledag en heerlijk te ontspannen.

Een essentieel onderdeel van een tuin is een goed aangelegde (sier)bestrating. Deze bepaalt vaak mede de uitstraling van een tuin. Tegenwoordig bestaat er een ruim aanbod van stenen in allerlei soorten en kleuren. U kunt kiezen voor grillige natuursteen, in miljoenen jaren gevormd door de natuur tot een uniek product. Maar ook kan gekozen worden voor handgebakken klinkers. Ook kan een combinatie van verschillende steensoorten een uniek geheel vormen.

Goede fundering voor sierbestrating

Als basis voor een succesvolle (sier)bestrating geldt de fundering. Deze moet weerstand kunnen bieden aan regenbuien. U wilt niet meemaken dat het zand wegspoelt en uw (sier)bestrating verzakt. Daarom kunt u de aanleg van een (sier)bestrating het beste aan een ervaren professional overlaten. Hiermee voorkomt u op termijn problemen en mogelijke hoge kosten. Marco Verleysen kan uw (sier)bestrating leggen volgens traditionele legpatronen, maar ook staan wij open voor uw unieke ideeën en realiseren deze. Wij leveren alle benodigde materialen zoals zand en grind en voeren de overgebleven materialen af.

De juiste uitstraling voor uw tuin

Alle vormen van (sier)bestrating kunnen worden verzorgd door Marco Verleysen, Of het een klassieke tuin betreft of juist een moderne, strakke of onderhoudsarme tuin, alles is mogelijk en bespreekbaar. Kleine en grote projecten worden door ons aangenomen. Of het nu een oprit of een terras betreft, wij adviseren u over de juiste (sier)bestrating en gaan voortvarend voor u aan het werk.

Door onze ervaren en vakbekwame werkwijze zorgen wij voor een vlotte en duurzame realisatie van elke opdracht. Hierbij houden wij altijd rekening met de wensen en behoeften van de opdrachtgever en het beschikbare budget. Wilt u graag weten hoe wij uw tuin kunnen verfraaien of wilt u een solide oprit verzorgd hebben in de regio rond Zele, neemt u dan contact met ons op per telefoon of e-mail. Kwaliteit en klanttevredenheid voeren wij hoog in het vaandel. Als u ons inschakelt voor uw project, zullen wij u niet teleurstellen.