Gevelrenovatie

Meer over gevelrenovatie.

Marco Verleysen is werkzaam in de omgeving van Zele en heeft een ruime ervaring op het gebied van gevelrenovatie. Onder invloed van weersomstandigheden en uitlaatgassen kan een gevel zijn oorspronkelijke uitstraling verliezen. Een gevel is vaak het visitekaartje van een woning of bedrijfspand in de regio rond Zele. Het is vaak het eerste wat bezoekers of passanten zien, een vale gevel doet afbreuk aan een pand. Ook kan de verflaag van een gevel in de loop der tijd aangetast worden door slijtage, waardoor deze scheuren en/of barsten kan gaan vertonen. Al met al reden om een grondige gevelrenovatie of gevelrestauratie in overweging te nemen.

Grondige reiniging van uw pand

Deze werkzaamheden vereisen een gedegen vakkennis van de toe te passen methoden en materialen. Vandaar dat u gevelrenovatie het best kunt overlaten aan een ervaren vakman om zo het optimale resultaat te bereiken. Een juist uitgevoerde renovatie van een gevel zorgt tevens voor waardebehoud van een woning of bedrijfspand en mogelijk zelfs waardevermeerdering. Bij een professionele gevelrenovatie worden alle beschadigingen deskundig verholpen, de gevel wordt geëgaliseerd, waardoor deze weer een strak uiterlijk vertoont. Desgewenst kan de gevel ook gereinigd worden onder hoge druk. Hierdoor verdwijnen alle vervuilingen en eventueel aanwezige mossen. Ook kan hiermee storende graffiti worden verwijderd.

Marco Verleysen heeft in het verleden al talrijke projecten op het gebied van gevelrenovatie gerealiseerd. Zowel kleine als grote projecten behoren tot de mogelijkheden. Doordat wij een efficiënte bedrijfsvoering hebben kunnen wij onze klanten daarbij een goede prijs/kwaliteitsverhouding bieden. U bent altijd verzekerd van een verzorgd uitziende gevel nadat wij deze behandeld hebben, waarmee u weer jaren probleemloos voort kunt.

Regelmatig onderhoud aan de gevel van uw pand is noodzakelijk

Om een gevelrenovatie te voorkomen adviseren wij onze klanten om regelmatig onderhoud te laten plegen aan een gevel. Voorkomen is in dat verband beter dan genezen. Ook dit gevelonderhoud kan Marco Verleysen op incidentele basis of aan de hand van een periodiek onderhoudsplan voor u verzorgen. Hiermee bent u langdurig verzekerd van een onbeschadigde en schone gevel.

Heeft uw pand een gevel waar u niet tevreden mee bent, die niet uitnodigend is voor bezoekers en/of potentiële klanten? Dan is het moment aangebroken om vandaag nog contact op te nemen met Marco Verleysen. U kunt ons contacteren op telefoonnummer 052453785. GSM: 0496333038. U kunt ons ook een e-mail sturen voor nadere informatie over onze diensten en/of een vrijblijvende offerte: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.